Літо що робити, де відпочити?

СЕЛФІ у Заліщиках

Шанувальникам активного відпочинку та зеленого туризму варто звернути увагу на мальовниче місто Заліщики, розташоване на берегах Дністровського каньйону.

Саме місто курот розташоване на мальовничих берегах Дністровського каньйону. Відпочинок в Заліщиках вже  важко уявити без сплавів річкою Дністер. Якщо ви цікавитесь активним туризмом то відпочинок на Дністрі є однією з найкращих та доступних пропозицій. «Кучеряві Тури від ТурБюро Заліщики»  запропонують програми відпочинку на будь-який смак. Каякінг, катамаранінг, SUP дошки на Дністрі. Екскурсії: містом, печери, водоспади, музеї, майстеркласи тощо.
 Ви можете обрати тематичну, динамічну програму для екстремалів або неквапливий релакс та милування неповторною природою. Розвиток туризму Тернопільщини та туризму Заліщиків зокрема пояснюється такими факторами:
• різноманіття природи;
• захоплюючі краєвиди;
• унікальний Дністровський каньйон;
• програми для туристів різного рівня фізичної підготовки;
• близькість до Джуринського водоспаду, печери Оптимістична, Вертеба, скельного храму в Монастирку та багато інших цікавих туристичних атракцій.
Більшість туроператорів роблять акцент на сплавах річкою Дністер. Проте ми робимо відпочинок в комплексі з цікавими екскурсіями по суші, водою, під землею з можливістю таборування, харчуванням. Пропонуємо комбіновані тури в яких крім сплавів по Дністру, ви можете обрати сплав річкою Серет з туристичними локаціями на вибір.

Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на linkedin
LinkedIn
Поділитися на email
Email
Поділитися на whatsapp
WhatsApp
Поділитися на telegram
Telegram
Поділитися на facebook
Facebook

Файно жити туристичний журнал

Вітчизняний туризм або час об’єднуватись! Саме за останні роки Тернопільщина взяла активно курс на розвиток туризму. Помітно почали формуватися тенденції туристичного брендингу обласного центру, територіальних

Читати далі »

Тур клуб Дністер розиток туризму в громадах

Україна подорожі та туризм Найцікавіші туристичні локації Тернопільщини були представлені на найбільшій міжнародній туристичній виставці України UITT-2021 . Разом з представниками туристичної галузі Тернопільщини,  Туристичне

Читати далі »